Pregó i vermut de Festa Major

A les 12:30h tindrà lloc el pregó de la festa major d’enguany a càrrec de l’Associació Amics del Castell de Montjuïc

Els pregoners

Enguany els pregó de la festa major serà a càrrec de l’Associació Amics del Castell de Montjuïc

L’Associació Amics del Castell de Montjuïc, de Girona, que es va fundar l’any 2005 i que compta amb més de 350 socis, vetlla per conservar la memòria del fenòmen migratori dels anys 1950-1970 ja que molts dels membres de l’associació van venir a viure al castell en arribar a la ciutat, amb les seves famílies, al llarg d’aquests anys.

L’associació neix també amb la intenció d’impulsar llaços de solidaritat entre les persones que van viure aquest fenomen així com fomentar les relacions amb els pobles d’origen i ajudar a la integració a la societat gironina alhora que mantenen les seves arrels.

El vermut

Igual que es va fer l’any passat considerem que el vermut és un acte de germanor que hem de compartir amb tots els veïns i veïnes del barri.

Col·laboren amb l’activitat: