II Campionat nocturn de Botifarra

Aquest any celebrem el 2n Campionat nocturn de Botifarra el diumenge 9 de setembre a les 20:00 just després de les habaneres a l’envelat de la plaça Domènec Fita.

Si sou una parella amb ganes de jugar i passar-ho bé us podeu inscriure de forma presencial, a partir de les 19:00 al mateix lloc on es farà el campionat o bé mitjançant el formulari web: https://goo.gl/forms/IOdZW8I46MbhgwEy2.

El preu és de 10€ per parella si algun dels participants és soci i 14€ per parella si cap dels dos participant és soci). El nombre màxim de participants és de 200 persones (100 parelles) i s’acceptaran inscripcions mentre quedin places disponibles.
El preu de la inscripció inclou una entrepà de botifarra i una beguda per persona!!!

Serà un torneig a un màxim de 5 rondes aparellades pel Sistema Suís (En cada ronda s’enfronten parelles que tenen les mateixes o similar nombre de victòries) i cada ronda es jugarà a 101 punts, 8 dats o 45 minuts (allò que abans es produeixi).

El premi, una espatlla i un trofeu per cada membre de la parella campiona i un trofeu per cada membre de la parella sots-campiona.

Podeu consultar les bases en el següent enllaç: Bases Campionat Botifarra

INSCRIU-TE