Concert amb La Tosca Brava

 

Horari: Divendres 7 de setembre a les 22:30h

La Tosca Brava és una banda que interpreta en directe un repertori de punk, rock i garatge de bandes com Ramones, The Clash, Iggy Pop o Bad Religion amb l’objectiu reivindicar la seva condició de clàssics moderns.
Però la Tosca Brava no és una banda de versions al ús.
Per als seus components la Tosca Brava no és una afició sinó una pràctica d’urgència on NO hi ha espai per a la nostàlgia però sí per a la memòria col·lectiva.

Contra l’imparable corrent del pensament únic, la Tosca Brava reivindica a través de valors com l’actitud, la passió i l’entrega una manera diferent d’entendre i viure l’oci cultural d’una manera lúdica, alegre i a la vegada crítica i combativa.

Gènere:
punk – rock – garatge
Membres del grup:
Jaume Gratacós, veu
Josep Jovani, bateria
Pep Becerra, guitarra
Edu Bonet, baix
Carles Sendra, guitarra