Nit jove amb Biflats

Horari: Dissabte 8 de setembre a les 22:30h

Biflats proposen farra i fanfarra, asseguren diversió. Bb’s és la conjuntura de ritmes trepidants amb la potència de la cobla sonant genuïns i nous. Bb’s ha estat ideat exclusivament per a cobla, són una cobla que trenca motlles: una cobla gamberra.

El seu primer disc, Catalan Fanfare!, ja està sonant a ràdios de tot el món gràcies a formar part de la World Music Charts Europe. Cançons pròpies com Ferro Roent, El bou de Portbou, Som de la Selva, Pèl a les aixelles, o Coucou, descriuen el seu particular imaginari humorístico rural, però Bb’s també revesteix clàssics de la cultura popular catalana com Muntanyes del Canigó i els hi dóna la volta en clau ballable, les omple d’exotisme mediterrani en alguns casos, i, en d’altres, les acosta al so dels Balcans, a l’estètica de les fanfàrries o les Brass Band de l’Europa de l’Est.

Després del gran èxit de Catalan Fanfare!, Biflats ens presenten el seu renovat espectacle, dirigit pel dramaturg Martí Torras (La Pegatina, Love of Lesbian, Els Catarres…).

Biflats vol ensenyar al món les particularitats del so de la cobla amb el seu espectacle sense precedents que encomana a tothom a ballar.
Biflats és World Music Made in Catalonia. Biflats és revolució.
Visca 
la cobla: lliure!!