Concert del cor de Montjuïc i l’orquestra de violoncels Limoncello

Horari: Diumenge 8 de setembres a les 17:00h

Aquest any com a novetat tindrem el plaer de comptar amb l’Orquestra de Violoncels Limoncello que conjuntament amb el ja habitual Cor de Montjuïc ens han preparat una vetllada musical on cada grup interpretarà unes cinc peces d’estils variats i com a colofó final del concert ens faran dues peces conjuntes.
És una activitat oberta a tothom que vulgui gaudir del plaer de la música. Us hi esperem!

El Cor de Montjuïc de Girona, neix de la iniciativa de l’AAVV de Montjuïc per crear una coral al nostre barri, ara fa vint anys. El repertori emprat és divers i de diferents èpoques, popular i d’autor. Al llarg de la seva trajectòria, el Cor de Montjuïc, ha ofert nombrosos concerts a Girona i comarques catalanes, compartint escenari amb agrupacions corals nacionals i europees. 
L’Orquestra de Violoncels Limoncello està formada per una vintena violoncelistes amaters, creada al 2012 i que presenta un programa variat que va de la música clàssica, passant per diferents estils de música d’arreu, fins a versions de música pop que es fa a casa nostra.