Sardanes amb la Cobla Bisbal Jove

Horari: Diumenge 8 de setembre de 2019 a les 13:00

La Cobla Bisbal Jove neix el dia 3 de març de 1990 amb músics formats a l’Escola de Cobla Conrad Saló de La Bisbal d’Empordà, fundada l’any 1981. L’oferta inclou audicions de sardanes, oficis solemnes, cercaviles, balls vuitcentistes, concerts pedagògics, enregistraments, aplecs i concerts de música per a cobla. La Cobla Bisbal Jove aposta per la barreja de tradició i innovació i per acostar la cobla a nous públics, a través de la fusió amb diferents gèneres musicals i les col·laboracions amb artistes de tot tipus. Direcció musical: Xavi Molina.

Colla Trenc d’Alba

Aquest any també tindrem l’honor de comptar amb la presència d’una representació de la Colla Trenc d’Alba, que ens mostraran el que fan i ensenyaran a ballar sardanes a tots aquells que en vulguin aprendre.

La Colla Trenc d’Alba neix d’un grup d’amics que ens trobàvem per anar a ballar sardanes. Entrenem al local de l’Associació de Veïns de Montjuïc per millorar la tècnica i l’estil i ballar cada dia millor, per això ens sentim una colla lligada al nostre barri. Ens engresquen especialment els Punts Lliures, una modalitat de sardana que permet utilitzar passes diferents configurant una coreografia singular i atrevida sense perdre l’estructura i la simetria de la dansa. En aquesta modalitat som els actuals campions de Catalunya en categoria de Veterans.