Concert de Festa Major amb Grup Moonlight + La Tosca Brava

Horari: Dissabte 8 de setembre a les 22:00h

El Grup Moonlight ens ofereix un ampli repertori molt ballable i original perquè la vostra festa tingui aquell punt de qualitat que es mereix i que aconsegueix que els més exigents puguin gaudir de tots els estils musicals sense deixar de ballar tota la nit

La nostra part de pop-rock és la més incendiaria del nostre repertori; les versions més actuals del panorama nacional i internacional, sense oblidar els clàssics de tota la vida, executats amb tota l’energia que es mereixen, sense concessions…

La Tosca Brava és una banda que interpreta en directe un repertori de punk, rock i garatge de bandes com Ramones, The Clash, Iggy Pop o Bad Religion amb l’objectiu reivindicar la seva condició de clàssics moderns. Però la Tosca Brava no és una banda de versions al ús. Per als seus components la Tosca Brava no és una afició sinó una pràctica d’urgència on NO hi ha espai per a la nostàlgia però sí per a la memòria col·lectiva. Contra l’imparable corrent del pensament únic, la Tosca Brava reivindica a través de valors com l’actitud, la passió i l’entrega una manera diferent d’entendre i viure l’oci cultural d’una manera lúdica, alegre i a la vegada crítica i combativa.
Gènere: punk – rock – garatge
Membres del grup: Jaume Gratacós, veu Josep Jovani, bateria Pep Becerra, guitarra Edu Bonet, baix Carles Sendra, guitarra.