CONCURS DECORACIÓ DE BALCONS NADAL MONTJUÏC 2020

Tenim nou concurs al barri!

En què consisteix? En donar vida als balcons! Durant la quarantena, els balcons van agafar gran protagonisme, i cada vegada tenen més importància en les nostres vides quotidianes. Així que, proposem seguir donant la vida que es mereixen!

Hi ha tres categories:

  • Cultura catalana: es valoraran aquells balcons que representin millor les tradicions catalanes
  • Manetes: es tindrà en compte aquelles decoracions més artesanals, fetes de manualitats, amb materials reciclats i/o reciclables, més treballades…
  • Original: per als balcons més original en el seu conjunt. Es valora molt positivament l’efecte sorpresa

Com es participa? Molt fàcil! Segueix els passos següents:

  1. Decora el teu balcó i disfruta-ho!
  2. Fes una foto
  3. Penja-la a Instagram amb el hastag #elmillorbalcodemontjuic2020 i indica clarament a la descripció a quina categoria participes
  4. Etiqueta a @veinsdemontjuic

Dates? Pots penjar la fotografia del teu balcó fins el 31/12/2020 i pots votar fins el 02/01/2021 a les 23:59h!

Resolució? S’escollirà un balcó guanyador per cada categoria, i serà aquell que tingui més “m’agrada” en el moment de tancar votacions.

Els/les guanyadores s’anunciaran el dia 03/01/2021 per xarxes socials. Per l’entrega de premis, es quedarà amb els/les guanyadores al local social de l’Associació el dia i hora acordat prèviament.

Si poses la ubicació de la casa/pis a la foto que penges a Instagram, tots els veïns i veïnes podran visitar en directe el balcó! Serà el teu balcó el guanyador!

Sort!!