Exposició virtual – 8M

Autoria: Anònim

És un parc amb figures humanes de la infantesa fins a etapa adulta entrellaçades en diferents moments de la vida. En aquesta fotografia amb el meu fill petit dues dones que crec representen la sororitat o el lligam entre dones. N’hi ha també entre mares i filles en altres zones del parc.


Autoria: Lluna Lila

Empoderar, paraula relativament nova en el meu diccionari particular y que significa moltes coses.
Significa confiança, significa creure, significa voler i en conseqüència ser.
Significa armar-se de valor per defensar i canviar amb absoluta convicció una situació injusta.

Dilluns celebrem el dia de la dona, el dia on sortim al carrer per cridar ben fort les injustícies que encara al segle XXI patim.

Encara n’hi ha molts col·lectius i països on les dones són sistemàticament maltractades, violades, silenciades, menyspreades, ignorades i relegades a rols que no han triat, sinó que els hi han imposat.

Per sort hi ha una nova tribu, la tribu de les lluitadores, una nova tribu que s’estén a nivell mundial i que ara ja mai ningú aturarà perquè ja no tenim por.

Una nova generació de dones que hem despertat i cridem ben fort PROU! PROU! PROU!

Lluna Lila

Autoria: Àlex733

8M – 2021

El Dia Internacional de les Dones és un moviment polític que lluita pels drets humans, la igualtat i la justícia.

Lluitem perquè el nostre esforç ens farà millor com a societat i perquè el nostre camí desbrossarà el dels nostres fills i filles.


Autoria: PDT

Avui reivindiquem i cridem per un món més igualitari i més equitatiu.

Cridem per nosaltres, però sobretot per les nostres filles i les nostres futures netes i per totes aquestes grans dones que no les van deixar ser.

Avui recordem especialment a les nostres àvies i besàvies que només de néixer, van escapçar les seves ales perquè no volessin.

Però aquestes grans dones, entre murmuris i mudes mirades, mentre miraven la vida rere una finestra, una cel·la o una tanca, havíem de treballar de valent, cuidar, callar i acatar ordres masclistes molt injustes, però elles van sembrar en nosaltres la llavor del canvi, l’esperança, la valentia i rebeldia de cridar NO ! PROU!

Avui, totes tenim el convenciment i el deure de lluitar per un món millor.

Per vosaltres


Autoria: @aammi8


Autoria: Sílvia

Jo només us volia compartir la meva cançó preferida. Em porta bons records i energia positiva. També m’ajuda a empoderar-me i crec que el missatge és prou adequat pel dia d’avui!

És inevitable també compartir aquesta:

Bona lluita i seguim!

(i gràcies per la feina)


Autoria: Anònim

A les persones que ens diuen feminazis: